Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb DROPS 160 Valnød Lakeret

Varenr. GK-FP-107820160-292

107,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Danske furnipart har med passion for det veludførte design skabt en række fine grebsløsninger i træ, som kan bruges på både køkkenelementer og badeværelsesinventar. Blandt modellerne finder du blandt andet trægreb Drops-serien, som består af greb i tre forskellige størrelser og i sort, eg og valnød.

Vælger du at montere denne model på skabe og skuffer i hjemmet, så vil det mørke valnøddetræ give indretningen en behagelig varme. Hos furnipart er de ikke bange for at lege med håndtagenes udtryk, der samtidig opfylder deres basisfunktioner, så her er du sikker på at få greb, hvor form og funktionalitet går hånd i hånd.

Trægreb Drops i valnød fås i en kortere model på 128 mm og en længere model på 224 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 210 mm
  • Bredde: 16 mm
  • Højde: 43 mm
  • Designer: Vonsild
  • Producent: furnipart

Du kan se alle vores trægreb i valnød her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.