Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Trægreb Gum 160 Eg Ubehandlet

Varenr. GK-VI-7738-45-01-000

103,00 kr.

Leveringstid: 4-8 dage.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Vi kan aldrig få nok af smukke køkkengreb i egetræ, fordi de simpelthen altid bare udstråler den flotteste kvalitet og design. Desuden er brugervenligheden altid i top grundet de bløde overflader, som er behagelige og rare at holde ved.

Greb Gum her har en længde på hele 204 mm, så den virkelig får lov til at stråle på dine køkkenfronter. Producenten bag dette smukke køkkengreb er furnipart, som er kendt for sin gode kvalitet og materialer.

Køkkengreb Gum fungerer i særdeleshed godt i forbindelse med det klassiske og nordiske udtryk, som findes i mange danske hjem. Naturen får virkelig lov til at rykke helt indenfor med dette egetræsgreb.

Trægreb Gum fås også i en længere model på 224 mm.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 204 mm
  • Bredde: 16 mm
  • Højde: 32 mm
  • Materiale: Eg
  • Producent: furnipart

Du kan se alle vores ubehandlede trægreb her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.