Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-
sorte greb og knopper

Sorte greb – Perfekt til den nordiske boligindretning

Sorte greb er en klassisk og populær løsning i den nordiske indretning, som passer til hele hjemmet og kan bruges i køkkenet, badeværelset, bryggerset og garderoben. Uanset om din indretningsstil er romantisk, minimalistisk eller klassisk, kan du med fordel gå på opdagelse i de sorte greb.

Med sorte greb kan du skabe kontrast mellem greb og låger/skuffer, så begge elementer bliver blikfang i rummet, men samtidig en integreret del af helhedsindtrykket. Dette gør det muligt at strømline det overordnede look.

Sorte greb og knopper matcher de fleste materialer og farver

Der findes et stort udvalg af sorte greb til køkkenet. En klar fordel ved sorte køkkengreb er, at de kan matches med alle slags materialer og farver. Du kan finde sorte køkkengreb til køkkenlåger med et minimalistisk udtryk, såvel som sorte greb til køkkenlåger med mange detaljer – og alt derimellem. Sorte køkkengreb er et tidløst og stilsikkert valg til ethvert hjem.

Og det bedste af det hele – Sorte greb og knopper passer til alle rum i hele huset.

sorte greb og knopper

Sort er ikke bare sort

Ønsker du en mere diskret finish på dine køkkengreb, kan du med fordel vælge et mat sort greb, som ikke vil være lige så iøjnefaldende som en blank model. Der findes et bredt udvalg af mat sorte køkkengreb i minimalistisk design eller med et unikt design, som kan spille en mere dominerende rolle i dit køkken.

Sorte greb er en bred kategori, så du kan finde alt fra solide, industrielle håndtag til lette, detaljerede designs alt efter din personlige indretningsstil.

matsorte greb og blanke sorte greb.

Greb Lounge 160 Sort

Knop Plato Børstet Sort

Edge Straight 40 / 100 / 200 / 350 / 600 /1200

Skab en rød tråd i boligindretningen med sorte greb og knopper

Sorte greb kan også bruges i resten af hjemmet. Hvad end du bygger nyt eller frisker hjemmets rum op, kan du med fordel se nærmere på sorte greb, som ikke kun er anvendelige på låger og skuffer, men også velegnede til møbler og som en unik løsning på badeværelset, i garderoben eller entréen.

Sorte trægreb og -knopper har stadig den flotte træstruktur

Sorte træ køkkengreb og træ knopper er en populær stil, der har været på mode i boligindretningen i nogle år. Disse trægreb og knopper er fremstillet af naturligt træ og er dækket af en sort finish, som giver dem en elegant og moderne stil og man kan stadig se træets struktur, hvilket giver dem et spændende udtryk.

Træ er et fantastisk materiale til køkkenindretning og sorte træ greb og knopper kan give en ekstra dimension til denne stil og kan bidrage til at skabe en stilfuld kontrast til lyse køkkenskabe eller tilføje et sofistikeret touch til mørkere trætoner.

sorte trægreb og knopper

Pinta 128 / 192 / 256

Archive 64 / 192

Crossing knop / 160 / 320

Greb i støbejern

Støbejern har længe været et populært materiale inden for den landlige boligindretning, men i dag er materialet også meget eftertragtet i moderne hjem. Greb i støbejern kan være med til at skabe et unikt udtryk og give hjemmets låger, skabe og skuffer et særligt præg.

En af de største fordele ved støbejern er at materialet er solidit og slidstærkt. Grebet vil ikke blot være visuelt tiltalende, men det vil også føles indbydende at tage fat i. Den lidt ujævne overflade på støbejernsgreb giver en fantastisk god følelse i hånden, når du skal have adgang til indholdet i skabe og skuffer. Det er også værd at bemærke, at støbejern er yderst robust, så med et greb i dette materiale kan du være sikker på, at det kan modstå daglig brug og slid.

Støbejernsgreb er visuelt smukke og har en flot, matsort farve, der klæder skabe og skuffer af enhver art. Greb i støbejern kan tilføje en rustik og naturlig følelse til dit hjem, men samtidig kan de også være med til at skabe et moderne og elegant udtryk. Det er et alsidigt materiale, der passer til forskellige stilarter og design.

Køkkengreb Art Støbejern Sort

Køkkenknop Fleur Støbejern Sort

Pagoda knop / greb

Køkkengreb Pen Støbejern Sort

Hos Grebkompagniet har vi et bredt udvalg af greb og knopper med det sorte, tidløse look, som kan give dit hjem et raffineret udtryk. Hvad end du er på jagt efter sorte greb til køkkenlåger eller sorte knopper til din kommode, kan du finde de greb eller den knop, som sætter prikken over i’et.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.