Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Archive 192 Sort

Varenr. GK-VI-6886-15-01-700

117,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Trægreb Archive er et blødt rullegreb, som får spændende modspil af den sorte farve. Til udformningen af grebet er der fundet inspiration i håndtaget på et klassisk arkivskab, og grebet her er et fantastisk eksempel på, at der med udgangspunkt i det traditionelle kan skabes en spændende nyfortolkning, som er både moderne og yderst elegant.

Grebet laves i to forskellige længder, hvoraf denne er den længste. Du kan også med fordel kombinere de to længder for et unikt udtryk i rummet. Om grebet skal give nyt liv til et af møblerne i dit hjem, eller om det skal præge fronterne i dit køkken, er helt op til dig, men en ting er sikkert: Muligheder er der nok af med Archive.

Køkkengreb Archive fås i en kortere model på 64 mm.

Produktspecifikationer:

  • C/C (Afstand Skruehuller): 192 mm
  • Længde: 240 mm
  • Bredde: 33 mm
  • Dybde: 19 mm
  • Skruer inkluderet: Passer til fronter/låger 16-19 mm
  • Producent: furnipart

Du kan se alle vores sortbejdsede trægreb her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

192 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.