Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Archive 64 Sort

Varenr. GK-VI-6885-15-01-700

77,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Trægreb Archive 64 er et perfekt eksempel på, at der kan komme noget helt særligt ud af at fortolke på traditionelle designs. I udformningen af grebet er der blevet taget udgangspunkt i det greb, der præger mange traditionelle arkivskabe, og med sin sorte farve opnår det en tidløshed, som er nem at matche med ethvert designmiljø.

Grebet er formet som et blødt rullegreb, hvilket sikrer en god brugeroplevelse, idet skabe og skuffer nemt åbnes ved at gribe fat om grebet nedefra. Med denne udformning mødes funktionalitet og et lækkert udtryk på fineste vis, og en fuldendt grebsløsning er skabt. Du kan også med fordel tage et kig på den anden model i serien, som er lavet af valnøddetræ.

Køkkengreb Archive 64 fås også i en længere model på 192 mm.

Produktspecifikationer:

  • C/C (Afstand Skruehuller): 64 mm
  • Længde: 106 mm
  • Bredde: 33 mm
  • Dybde: 19 mm
  • Skruer inkluderet: Passer til fronter/låger 16-19 mm
  • Producent: furnipart

Du kan se alle vores sortbejdsede trægreb her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

64 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.