Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Archive 64 Valnød Lakeret

Varenr. GK-VI-6885-70-01-200

97,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Archive er en spændende nyfortolkning af det håndtag, der præger mange traditionelle arkivskabe. Trægreb Archive 64 er lavet af valnøddetræ, som fungerer perfekt i samspil med den klassiske udformning, der gør det nemt at åbne skabe og skuffer ved at gribe fat om grebet nedefra.

Grebet kan placeres på sorte skabe og skuffer for at fuldende det mørke look, eller det kan kombineres med andre træsorter for et anderledes udtryk og en organisk følelse i hjemmet.
Med dette greb får du en smuk og formfuldendt grebsløsning til en fantastisk god pris. Falder udformningen i din smag, så bør du uden tvivl også se nærmere på den anden model i serien, som er holdt helt i sort.

Køkkengreb Archive fås i en længere model på 192 mm.

Produktspecifikationer:

  • C/C (Afstand Skruehuller): 64 mm
  • Længde: 106 mm
  • Bredde: 33 mm
  • Dybde: 19 mm
  • Skruer inkluderet: Passer til fronter/låger 16-19 mm
  • Producent: furnipart

Du kan se alle vores trægreb i valnød her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

64 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.