Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Archive 192 Valnød Lakeret

Varenr. GK-VI-6886-70-01-200

147,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Som navnet afslører, så er det håndtaget på det traditionelle arkivskab, der har været inspirationskilden til designet af dette greb. Trægreb Archive 192 er lavet af valnøddetræ, som er med til at sætte et moderne præg på den klassiske udformning. Et trægreb i valnøddetræ bringer et strejf af naturen ind i indretningen, samtidig med at den mørke træsort tilfører en behagelig varme, som kommer hele rummet til gode.

Med de medfølgende skruer kan dette greb nemt monteres og give helt nyt liv til køkkenet, gangen, soveværelset eller hvor du ellers vælger at placere det. Grebet laves i to forskellige længder og fås også i en sort udgave.

Køkkengreb Archive fås i en kortere udgave på 64 mm.

Produktspecifikationer:

  • C/C (Afstand Skruehuller): 192 mm
  • Længde: 240 mm
  • Bredde: 33 mm
  • Dybde: 19 mm
  • Skruer inkluderet: Passer til fronter/låger 16-19 mm
  • Producent: furnipart

Du kan se alle vores trægreb i valnød her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt0,0000 kg
Hulafstand

192 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.