Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Pagoda Støbejern Sort

Varenr. HS-FP-300060032-9005

109,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med et køkkengreb i støbejern som denne Pagoda-model kan du give dine låger og skabe et autentisk touch. Grebet er meget minimalistisk i sit udtryk, og det vil derfor fungere særligt godt med små eller lette låger.

Grebet er formet på en måde, så det er let at gribe om, og samtidig er det meget smukt at se på. Skab en lækker sammenhæng ved at placere dette greb på en sort låge eller lad det udgøre en spændende kontrast ved at bruge det på en snehvid låge.

Selvom støbejern ofte bliver forbundet med svundne tider, så er det robuste materiale i høj grad også aktuelt i dag, hvor det i stadig stigende grad ses rundt omkring i mange hjem. Med dette køkkengreb kan støbejern også blive en del af din indretning.

Greb Pagoda fås også i en længere model.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 32 mm
  • Længde: 44 mm
  • Bredde: 13 mm
  • Dybde: 33 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

32 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.