Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Pagoda 160 Støbejern Sort

Varenr. HS-FP-300060160-9005

109,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med inspiration fra blandt andet værktøj og gammelt maskineri har de hos Kamper Form skabt dette køkkengreb i støbejern, der vil give dit hjem et helt unikt og meget autentisk præg.

Grebet er formet på en måde, så det får et elegant udseende, som passer perfekt ind i det moderne hjem. Samtidig er grebet lavet med god plads til fingrene, så der let kan skabes adgang til indholdet i skabe og skuffer.

Grebet kan bruges til at tilføre noget unikt til dit køkken såvel som dit soveværelse eller dine gangarealer. Mulighederne er kort sagt mange med dette unikke støbejernsgreb.

Køkkengreb Pagoda fås også i en mindre model.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 173 mm
  • Bredde: 13 mm
  • Dybde: 38 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se de andre spændende sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.