Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Pen Støbejern Sort

Varenr. HS-FP-300070128-9005

109,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

I skabelsen af PEN er det toppen af et gaskomfur, der har været inspirationskilde. Dette køkkengreb er udarbejdet i støbejern og med sin forenklede disposition får det et råt udtryk, som vil klæde skabe, skuffer og møbler af enhver art. PENs enkle udtryk gør det dog særligt egnet til brug i køkkenet.

Støbejern som materiale er utroligt robust og holdbart, så dette køkkengreb vil umuligt kunne slides op, heller ikke selvom det bliver brugt dagligt. Samspillet mellem det rå materiale og den autentiske farve er samtidig med til at give et effektfuldt udtryk, som vil klæde enhver bolig.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 128 mm
  • Længde: 183 mm
  • Bredde: 11 mm
  • Dybde: 32 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.