Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Plato Børstet Sort

Varenr. HS-FP-441320042-76

89,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Går du efter det mest harmoniske udtryk, når det kommer til skabe og skuffer i dit hjem, så kan du med fordel matche tunge låger med store, solide greb og knopper og de lettere låger med køkkenknop Plato.

Denne køkkenknop er lavet med et bredt hoved med en diameter på 42 mm, og du vil derfor skabe et harmonisk udtryk ved at placere dem på de bredere og tungere låger i dit hjem.

Knoppens børstede, sorte look gør, at det kan bruges til at fuldende skabe i mørke farver, og det kan udgøre en fin kontrast på kommoder i lysere farver – valget er helt op til dig.

Køkkenknop Plato fås også i børstet messing, børstet antracit og rustfri finish. Derudover fås Plato også som knage.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 42 mm
  • Højde: 24 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.