Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Plato Børstet Antracit

Varenr. HS-FP-441320042-91

89,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Ønsker du et unikt og personligt udtryk i hjemmet, som afspejler en moderne indretning, er denne køkkenknop værd at se nærmere på. Knoppen, som er designet af Hans Sandgren Jakobsen og produceret af det danske firma Furnipart, er i særdeleshed en knop, der er lagt tid og tanke i. Dermed får du en unik grebsløsning, som kan skabe sammenhæng i hele hjemmet.

Platos rolige og minimalistiske grebsflade i et børstet look og den slanke kontaktflade, der giver en glidende overgang mellem knop og inventarets overflade, sikrer en smuk finish og et fast greb. Fordi Plato fås i en række forskellige udtryk, har du mulighed for at lege med indretningen og skabe dit eget, unikke look.

Køkkenknop Plato fås også børstet messing, børstet sort, rustfri finish samt i genbrugsplast (fra havet).

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 42 mm
  • Højde: 24 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.