Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Plato Rustfri look

Varenr. HS-FP-441320042-66

91,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Denne Plato køkkenknop hører med sin diameter på 42 mm til de større modeller, og du kan derfor med fordel bruge den til at fuldende de tungere og bredere skuffer og låger i dit hjem. Knoppen kan også kombineres med Edge Straight-grebet for et fint helhedsindtryk.

Knoppen er lavet med et rustfrit look, og det blanke metal er til stadighed i dag et stort hit rundt omkring i de danske boliger. Det metalliske look tilfører noget råt og industrielt til indretningen, men kan samtidig også sagtens matches med alverdens farver og former, uden der opstår stilmæssig forvirring. Der er kort sagt et væld af muligheder med denne Plato-knop.

Køkkenknop Plato fås også i børstet messing, børstet sort og børstet antracit. Derudover fås Plato også som knage.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 42 mm
  • Højde: 24 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.