Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Plato Børstet Messing

Varenr. HS-FP-441320042-31

89,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Denne messing knop er skabt med et tidløst look, der gør den til en stilsikker investering, som du kan få glæde af hver eneste dag de næste mange år frem.

Plato knoppen er lavet med en børstet messingfinish, der giver den et eksklusivt udtryk. Den børstede finish gør desuden, at hverken slitage eller fedtfingre ses så tydeligt, og du kan derfor sagtens bruge den fine knop på skabe og skuffer i køkkenet.

Knopperne kan også bruges til at give nyt liv til nye og gamle møbler i dit hjem. Falder udformningen af denne knop i din smag, så kan du med fordel se nærmere på de fire andre modeller, der byder på en finish i henholdsvis børstet sort, børstet messing, børstet antracit og rustfri look.

Messing knop Plato fås også i børstet antracit, børstet sort sat i rustfri finish. Derudover fås Plato også som knop.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 42 mm
  • Højde: 24 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre messing knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.