Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Slim 448 Sort

Varenr. GK-FP-515460448-9005

202,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Som del af en skabsgreb serie, hvor dette er den største model, kan du frit vælge mellem flere forskellige udtryk og længder, hvilket giver dig mulighed for at finde det, som matcher din stil og det øvrige interiør. Håndtagets slanke udformning og runde afslutninger giver et behageligt og fast greb, så du let kan komme til indholdet i skuffer og skabe, og så er den sorte farve velegnet i de fleste indretningsstile.

Vælger du dette skabsgrebgreb, får du med den danske producent Furnipart et funktionelt design og kvalitet for pengene, så du kan glæde dig over din nye grebsløsning mange år frem.

Greb Slim fås også i 2 kortere udgaver på 160 mm og 320 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 448 mm
  • Længde: 488 mm
  • Bredde: 8/11 mm
  • Højde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Neuhaus
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

448 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.