Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Slim 320 Sort

Varenr. GK-FP-515460320-99

172,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Er du på udkig efter et enkelt og tidløst design, kan du med fordel se nærmere på dette skabsgreb. Slim 320 findes i flere forskellige udtryk som krom og et rustfrit look samt tre længder. Dermed har du rig mulighed for at vælge den farve, som matcher din indretning og monteringsfladen, så du sætter prikken over i´et i dit hjem.

Det slanke design og den sorte farve er velegnet i de fleste hjem og giver et nordisk og minimalistisk look. Ønsker du at skabe kontrast mellem front og greb, kan du med fordel vælge en lysere låge eller skuffe, og er du mere til tone-i-tone, er et mørkt element det oplagte valg.

Skabsgreb Slim fås i 2 andre længder på henholdsvis 160 mm og 448 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 320 mm
  • Længde: 360 mm
  • Bredde: 8/11 mm
  • Højde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Neuhaus
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i sort.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

320 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.