Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Bond 320 Mat sort/Gun-metal

Varenr. GK-FP-557020320-99/74

179,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se vores nyhed, køkkengreb Bond, der forener styrke, elegance og funktion på en unik måde. Med sit stringente design, der vækker minder om værksteder, lokomotiver og fine gamle maskiner, tilføjer Bond-serien et strejf af industrielt raffinement til dit køkken.

Hvert køkkengreb er en hyldest til materialer og det gode håndværk. De stringente former og omhyggeligt udformede detaljer fremhæver grebets robusthed og æstetik. Fremstillet med fokus på holdbarhed og langvarig brug, er Bond køkkengrebene skabt til at modstå daglig slid og samtidig bevare deres smukke udseende.

Med greb Bond får du ikke kun et funktionelt håndtag til dine køkkenskabe og skuffer, men også et stilfuldt designelement, der giver dit køkken et moderne og sofistikeret udtryk. Den enkle, men markante æstetik gør det nemt at integrere disse greb i enhver køkkenindretning, uanset om den er traditionel eller moderne.

Vælg mellem forskellige størrelser og finish, så du kan skræddersy dit køkken efter din personlige smag og stil. Uanset om du foretrækker denne model eller i Antik brun/Fin børstet messing, vil Bond køkkengrebene tilføre dit køkken det perfekte touch af stil og funktionalitet. Med køkkengreb Bond får du ikke kun et praktisk redskab, men også et smukt designelement, der vil imponere i mange år fremover.

Køkkengreb Bond fås også i en kortere udgave på 160 mm og som T greb.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 320 mm
  • Længde: 410 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Dybde: 38,5 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium
  • Producent: furnipart

Se alle de andre spændende greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.