Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Station 320 Børstet mat sort

Varenr. HS-FP-437620320-76

156,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Det er Kamper Form står bag det flotte skabsgreb Station, og det danske designstudio er som altid garant for et velgennemtænkt design, der er både dekorativt og funktionelt. Grebet er således udformet med en krog, der gør det ekstra let at åbne skabe og skuffer. Samtidig er grebet lavet med en messingfinish, der oser af elegance og eksklusivitet.

Dette greb er med sin C2C-certificering et bæredygtigt valg, da det er produceret under forsvarlige forhold, både når det kommer til at tage hensyn til miljøet og udvise social ansvarlighed.

Søger du et skabsgreb, der har hele pakken, og som desuden kan fås til en fornuftig pris, så er denne Station-model et rigtigt godt bud.

Greb Station fås i 2 kortere modeller på 32 mm og 160 mm. Derudover fås køkkengreb Station også i rustfri finish samt i børstet messing.

Produktspecifikationer

  • C/C: 320 mm
  • Længde: 350 mm
  • Højde: 25 mm
  • Dybde: 22 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale. Aluminium, overfladebehandlet
  • Producent: furnipart

Se alle de sorte skabsgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

320 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.