Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Station 320 Børstet messing

Varenr. HS-FP-437620320-31

154,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette Station skabsgreb vil med sin længde på 350 mm være det perfekte match med brede og tunge låger. Grebet vil med sin børstede messingfinish kunne sætte prikken over i’et på lyse såvel som mørke møbler og køkkeninteriør.Grebet er designet af Jakob Kamper, som har det danske designstudie Kamper Form, og hans mere end 20 års erfaring med at kreere flotte og funktionelle designs fornægter sig da heller ikke med dette exceptionelle Station-greb.

Grebet fås udover denne messingfinish også i to andre udtryk, som er mat sort og rustfri look. Derudover laves Station skabsgreb også i 2 mindre udgaver med en længde på 32 mm og på 160 mm. Du har derfor god mulighed for at finde dit næste greb blandt Station-modellerne.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 320 mm
  • Længde: 350 mm
  • Højde: 25 mm
  • Dybde: 22 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet. Kan have et rødligt skær, specielt i et varmt lys.
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre skabsgreb i messing.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

320 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.