Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Station 32 Børstet messing

Varenr. HS-FP-437620032-31

57,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Er du til det simple og minimalistiske, når det kommer til indretningen af dit hjem, så vil vi anbefale dig at tage et grundigt kig på dette fine, lille køkkengreb. Grebet er lavet med en innovativ krog, så det er let at gribe fat om, så du hurtigt kan få fat i indholdet i skabe og skuffer.

Grebet er lavet i aluminium, som er overfladebehandlet, og grebene vil med deres matsorte finish klæde alle slags skabe og skuffer. Med sin lille størrelse vil grebet dog egne sig særligt godt til mindre og lettere skabe.

Grebet lever med sin C2C-certificering op til strenge krav, når det kommer til hensyn til miljøet og social ansvarlighed.

Køkkengreb Station fås i 2 længere modeller på 160 mm samt den lange på 320 mm. Derudover fås greb Station også i mat sort og i rustfri finish.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 32 mm
  • Længde: 44 mm
  • Højde: 25 mm
  • Dybde: 22 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet. Kan have et rødligt skær, specielt i et varmt lys.
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre messing greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

32 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.