Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Station 32 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-437620032-66

55,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Køkkengreb Station 32 er det mindste greb i denne serie, der leveres i tre farver. Det elegante greb kan anvendes i hele hjemmet lige fra køkken og bad til garderobe og bryggers, så du kan åbne dine skuffer og låger med stil og lethed. Det tidløse design sikrer et nordisk touch i indretningen og tilfører farve, hvilket skaber stemning og liv i hjemmet.

Grebet er fremstillet i aluminium, som giver det et rustfrit look og gør det let at rengøre for fedt og snavs. Den store kontaktflade sikrer et fast greb, god plads til hånden og letter samtidig monteringen, så du hurtigt kan nyde din nye grebsløsning.

Køkkengreb Station fås i 2 længere modeller på 160 mm samt den lange på 320 mm. Derudover fås greb Station også i børstet messing og i mat sort.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 32 mm
  • Længde: 44 mm
  • Højde: 25 mm
  • Dybde: 22 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Producent: furnipart

Se alle de andre greb i rustfri finish.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

32 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.