Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Station 160 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-437620160-66

93,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med dette køkkengreb får du et gennemarbejdet design og et greb, der er både funktionelt og smukt at se på.Grebet er lavet i overfladebehandlet aluminium og er malet med en matsort farve, der med sin børstede finish vil give skabe, skuffer og møbler et rustikt præg. Samtidig er denne overflade meget nem at vedligeholde, og grebet er derfor særdeles egnet til brug i køkkenet, hvor det skal kunne modstå daglig rengøring.

Dette greb er C2C-certificeret, og det er din garanti for, at grebet er produceret under forsvarlige forhold. Dette certifikat er en af de højeste standarder inden for bæredygtighed.

Greb Station fås i 2 andre modeller på 32 mm og 320 mm. Derudover fås køkkengreb Station også i mat sort samt i børstet messing.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 190 mm
  • Højde: 25 mm
  • Dybde: 22 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.