Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Station 320 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-437620320-66

151,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Rene linjer og fuldendte detaljer kendetegner dette skabsgreb, som er det perfekte valg i både bad, køkken og garderobe. Indretningen i hjemmet handler ikke alene om praktik og funktionalitet, og med dette greb får du et stykke hverdagsdesign, som med garanti vil bringe glæde år efter år. De æstetiske og praktiske elementer i grebet gør det til en optimal designløsning, uanset om du bygger nyt eller sætter et moderne præg på dine fronter, og så passer det i de fleste indretninger.

Grebets kantede design og krogen giver dig let adgang til indholdet i skuffer og skabe, og så medfølger der skruer, så du let kan montere og få glæde af dine nye greb.

Greb Station fås i 2 kortere modeller på 32 mm og 160 mm. Derudover fås køkkengreb Station også i mat sort samt i børstet messing.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 320 mm
  • Længde: 350 mm
  • Højde: 25 mm
  • Dybde: 22 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle rustfri skabsgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

320 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.