Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Slim 160 Sort

Varenr. GK-FP-515460160-99

116,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Slim 160 er et enkelt, tidløst køkkengreb, som er produceret af danske Furnipart, der altid er garant for stilrent design og praktiske løsninger. Grebet passer med sit rolige udtryk i enhver indretning, og så får du kvalitet for pengene.

Med sit sorte look tilfører grebet klassiske detaljer, hvilket skaber sammenhæng, hvis dit armatur eller andre elementer i køkken eller bad har et lignende udtryk. Det slanke design fås i flere forskellige farver, så du kan finde det greb, der fuldender dine skuffer og låger. Vælger du Slim 160, får du et slidstærkt håndtag, som sikrer et solidt greb, så du let får adgang til indholdet i skuffer og skabe.

Køkkengreb Slim fås derudover i 2 længere udgaver på 320 mm og 448 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 200 mm
  • Bredde: 8/11 mm
  • Højde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Neuhaus
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte køkkengreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.