Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Accent 32 Børstet Messing

Varenr. GK-FP-446820050-31

62,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med et minimalt brug af materiale har Furnipart skabt dette messing greb, som Steffensen og Würtz har udtænkt formen på. Her er ergonomien i fokus, og det fremhævede knæk gør, at knoppen er nemt at holde om og trække i.

Grebet monteres bagpå lågen og med sin lille størrelse vil den indgå som en diskret del af det samlede udtryk. Vil du give den en mere markant plads i hjemmet, så brug den på låger i nuancer, der står i kontrast til den gyldne messingfinish.

Messing greb Accent fås også i en længere model på 200 mm. Derudover fås greb Accent i 2 andre udtryk: Mat sort og med rustfri stål finish.

Produktspecifikationer:

  • CC: 32 mm
  • Længde: 50 mm
  • Højde: 16 mm
  • Dybde: 45 mm
  • Materiale: Aluminium/overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Kan ikke sammenlignes 1:1 med f.eks. et blandingsbatteri i messing, kan fremstå lidt rødlig i varm belysning)
  • Designer: Design studio Steffensen & Würtz
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende messing greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.