Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Accent 32 Mat Sort

Varenr. GK-FP-446820050-76

62,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Accent profilgreb sort er en stilren og minimalistisk løsning til både lyse og mørke elementer i hjemmet. Grebet er udformet med ergonomien i fokus, og det tydelige knæk udgør en god gribekant, som sikrer, at funktionaliteten er i top, hvilket kan være til stor nytte på de travle dage, hvor der skal skabes hurtig og ubesværet adgang til indholdet i skuffer og skabe.

Bag Accent står Furnipart, mens Design Studio Steffensen og Würtz har udtænkt designet.

Køkkengreb Accent er lavet af overfladebehandlet aluminium, så du kan være sikker på at få et greb med en god holdbarhed, som er nemt at holde pænt.

Profilgreb Accent fås også i en længere model på 200 mm. Derudover fås greb Accent også i rustfri stål finish samt i børstet messing.

Produktspecifikationer:

  • CC: 32 mm
  • Længde: 50 mm
  • Højde: 16 mm
  • Dybde: 45 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium/overfladebehandlet
  • Designer: Design studio Steffensen & Würtz
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.