Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Accent 32 Rustfrit Look | Stramme linjer

Varenr. GK-FP-446820050-66

59,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Søger du et profilgreb, som er baseret på stramme og klare linjer, og hvor designet også tager højde for ergonomien, så kan køkkengreb Accent meget vel være noget for dig. Serien byder på greb i flere forskellige længder. Uanset længden, får du en minimalistisk tilføjelse med disse greb til skabe og skuffer.

Accent fås i flere forskellige udtryk, og med dette profilgreb med rustfri look kan du skabe et klassisk og stilsikkert udtryk. Du kan også vælge at gøre brug af flere forskellige elementer af upoleret stål for et mere råt og industrielt look i hjemmet.

Greb Accent fås også i en længere udgave på 200 mm.

Produktspecifikationer:

  • CC: 32 mm
  • Længde: 50 mm
  • Højde: 16 mm
  • Dybde: 45 mm
  • Materiale: Aluminium/overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Design studio Steffensen & Würtz
  • Producent: Furnipart

Se alle profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.