Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Accent 160 Rustfrit look

Varenr. GK-FP-446820200-66

86,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Stramme og klare linjer er kendetegnende for Accent, som laves som er lavet som et profilgreb. Her får du grebet, som er lavet med et rustfri look. Grebet er lavet af aluminium, som er et utroligt stærkt materiale, så selv daglig brug er ikke en udfordring for Accent. Grebet er desuden overfladebehandlet, hvilket sikrer, at det er nemt at holde.

Profilgreb Accent udgør et godt valg til brug på køkkenelementerne, hvor der kan være brug for hurtig og ubesværet adgang til både ingredienser og køkkenredskaber, når familiens måltider skal fremtrylles. Grebet kan også bruges på lågen til opvaskemaskinen, så den efterfølgende afrydning går som en leg.

Køkkengreb Accent fås også i en kortere model på 50 mm. Derudover fås greb Accent i en mat sort udgave.

Produktspecifikationer:

  • CC: 160 mm
  • Længde: 200 mm
  • Højde: 16 mm
  • Dybde: 45 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium/overfladebehandlet
  • Designer: Design studio Steffensen & Würtz
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.