Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Accent 160 Mat Sort

Varenr. GK-FP-446820200-76

89,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Accent profilgreb i mat sort er lavet af aluminium, som er et stærkt materiale, der ikke lige sådan kan slides op. Overfladebehandlingen er samtidig med til at sikre, at grebet er nemt at holde, og det kan således rengøres med en fugtig klud og tørres efter med en tør klud, når behovet opstår.

Accent er lavet med tydeligt afrundede kanter, som giver grebet et skarpt og stringent udtryk, og samtidig er det nemt at gribe fat nedefra, når skuffen eller skabet skal åbnes eller lukkes.

Profilgreb Accent er en serie, der består af greb i 2 forskellige størrelser. Vælger du denne model, så får du et godt match til de mellemstore fronter i dit hjem, og den matsorte finish gør, at grebet kan bruges på elementer i alle farver og materialer.

Køkkengreb sort Accent fås i en kortere model på 50 mm. Derudover fås greb Accent også i rustfri stål finish og i børstet messing.

Produktspecifikationer:

  • CC: 160 mm
  • Længde: 200 mm
  • Højde: 16 mm
  • Dybde: 45 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium/overfladebehandlet
  • Designer: Design studio Steffensen & Würtz
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.