Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Circular Toniton Grøn | Knop til køkkenlåger

Varenr. GK-.BD-401005-11

87,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Denne knop til køkkenlåger fra kollektionen Toniton x Beslag Design, er et moderne bud på den klassiske knop. Med Circular kan du virkelig sætte dit eget unikke præg på dine køkkenlåger, køkkenskuffer eller garderobeskabe. Knoppen er fremstillet af holdbart pulverbelagt metal med en tidløs form og specielt udvalgte, matchende Toniton farver. Kombiner med andre produkter i kollektionen for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet.

Circular kommer i 6 unikke farver: sort, gul, creme, peach, grøn og blå.

Der fås også et profilgreb på 40 mm og på 128 mm samt et bøjlegreb som passer til knop Circular.

Produktspecifikationer

Greb og knopper fra Beslag design

Deres udvalg af køkkengreb, møbelgreb, køkkenknopper og møbelknopper, passer perfekt til enhver indretningsstil. Så der er rig mulighed for at skabe din helt egen stil i din boligindretning. Deres sortiment spænder fra det mest trendy til det klassisk landlige. Uanset om du foretrækker et klassisk, tidløst, elegant eller moderne design, så er der helt sikkert greb og knopper, der matcher din personlige stil og æstetik.

De byder på et bredt udvalg af greb, knopper og dørgreb, der er velegnede til brug i alle typer rum, lige fra hjemmet, til butikken, kontoret, restauranten og hotellet. Deres udvalg afspejler, at de rette detaljer ikke blot fuldender indretningen, men også fortæller en historie og fremhæver det personlige præg.

Kvalitet, holdbarhed og æstetik er en fælles nævner i deres udvalg. De stiller høje krav til deres leverandører og prioriterer bæredygtighed for at minimere miljøpåvirkningen og sikre etisk fremstillede produkter gennem hele processen.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.