Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Circular Toniton Blå | Møbelknop

Varenr. GK-BD-401001-11

87,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Denne møbelknop til køkkenlåger fra kollektionen Toniton x Beslag Design, tilbyder et moderne twist på den klassiske knop. Med Circular får du muligheden for let at tilføre dit eget unikke præg på køkkenfronter eller garderobeskabe. Knoppen er nøje fremstillet af holdbart pulverbelagt metal og har en tidløs form. De særligt udvalgte Toniton-farver matcher perfekt til andre produkter i kollektionen, og sammen kan de hurtigt skabe en harmonisk atmosfære i ethvert rum.

Møbelknop Circular kommer i 6 unikke farver: sort, gul, creme, peach, grøn og blå.

Der fås også et profilgreb på 40 mm og på 128 mm samt et bøjlegreb som passer til knop Circular.

Produktspecifikationer

  • Diameter: 33 mm
  • Dybde: 24 mm
  • Materiale: Pulverlakeret metal
  • Skruer medfølger
  • Producent: Beslag Design + Toniton

Se alle de andre spændende knopper.

Greb og knopper fra Beslag design

Deres udvalg af køkkengreb, møbelgreb, køkkenknopper og møbelknopper, passer perfekt til enhver indretningsstil. Så der er rig mulighed for at skabe din helt egen stil i din boligindretning. Deres sortiment spænder fra det mest trendy til det klassisk landlige. Uanset om du foretrækker et klassisk, tidløst, elegant eller moderne design, så er der helt sikkert greb og knopper, der matcher din personlige stil og æstetik.

De byder på et bredt udvalg af greb, knopper og dørgreb, der er velegnede til brug i alle typer rum, lige fra hjemmet, til butikken, kontoret, restauranten og hotellet. Deres udvalg afspejler, at de rette detaljer ikke blot fuldender indretningen, men også fortæller en historie og fremhæver det personlige præg.

Kvalitet, holdbarhed og æstetik er en fælles nævner i deres udvalg. De stiller høje krav til deres leverandører og prioriterer bæredygtighed for at minimere miljøpåvirkningen og sikre etisk fremstillede produkter gennem hele processen.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.