Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Bøjlegreb Thread 128 Toniton Blå

Varenr. GK-BD-401041-11

167,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med dette blå bøjlegreb kan du virkelig sætte dit eget unikke præg på din indretning. Thread er et greb fra kollektionen Toniton x Beslag Design, inspireret af en klassisk bøjet metalstang og lakeret i Tonitons karakteristiske farver. Grebet kan bruges med og uden bagplade, og tilføjer en smuk og livlig farveaccent til køkkenlåger, skuffer og andre møbler, der søger et farverigt pift.

Kvaliteten af greb Thread understreges af dets pulverlakerede overflade, der adskiller det fra andre farvede greb på markedet. Pulverlakeringen sikrer en exceptionel holdbarhed, der bevarer grebets skønhed og funktionalitet gennem hele køkkenets levetid.

Kombinér køkkengreb Thread med andre produkter fra Toniton x Beslag Designs kollektion for at bidrage til en harmonisk atmosfære i indretningen.

Bøjlegreb Thread fås i 6 forskellige farver: Sort, Gul, Creme, Peach, Grøn og Blå. Derudover fås et matchende profilgreb på 40 mm og på 120 mm samt en tilhørende knop.

Der følger en bagplade med så du kan selv bestemme om du vil have et minimalistisk udtryk eller have det mere klassisk.

Produktspecifikationer

  • C/C: 128 mm
  • Længde: 148 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Dybde: 37 mm
  • Materiale: Pulverlakeret metal
  • Skruer medfølger
  • Producent: Beslag Design + Toniton

Se alle de andre bøjlegreb.

Greb og knopper fra Beslag design

Deres udvalg af køkkengreb, møbelgreb, køkkenknopper og møbelknopper, passer perfekt til enhver indretningsstil. Så der er rig mulighed for at skabe din helt egen stil i din boligindretning. Deres sortiment spænder fra det mest trendy til det klassisk landlige. Uanset om du foretrækker et klassisk, tidløst, elegant eller moderne design, så er der helt sikkert greb og knopper, der matcher din personlige stil og æstetik.

De byder på et bredt udvalg af greb, knopper og dørgreb, der er velegnede til brug i alle typer rum, lige fra hjemmet, til butikken, kontoret, restauranten og hotellet. Deres udvalg afspejler, at de rette detaljer ikke blot fuldender indretningen, men også fortæller en historie og fremhæver det personlige præg.

Kvalitet, holdbarhed og æstetik er en fælles nævner i deres udvalg. De stiller høje krav til deres leverandører og prioriterer bæredygtighed for at minimere miljøpåvirkningen og sikre etisk fremstillede produkter gennem hele processen.

Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.