Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Hide 120 Toniton Gul

Varenr. GK-BD-401084-11

123,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Hide er et klassisk greb som monteres bagfra. Med Hide kan du virkelig sætte dit eget præg på dine køkkenlåger, garderobeskabe eller pifte soveværelset op.

Profilgreb Hide fås i 40 mm og 120 mm og kommer i 6 forskellige spændende farver: Sort, Gul, Creme, Peach, Grøn og Blå. Derudover fås der også et matchende bøjlegreb samt en knop.

Med et greb som monteres bagfra er du fri for at bore i gennem dine låger og kan dermed nemmere skifte greb på et senere tidspunkt.

Produktspecifikationer

  • C/C: 80 mm
  • Længde: 120 mm
  • Højde: 18 mm
  • Dybde: 42 mm
  • Materiale: Pulverlakeret metal
  • Producent: Beslag Design + Toniton

Se alle vores andre profilgreb.

Greb og knopper fra Beslag design

Deres udvalg af køkkengreb, møbelgreb, køkkenknopper og møbelknopper, passer perfekt til enhver indretningsstil. Så der er rig mulighed for at skabe din helt egen stil i din boligindretning. Deres sortiment spænder fra det mest trendy til det klassisk landlige. Uanset om du foretrækker et klassisk, tidløst, elegant eller moderne design, så er der helt sikkert greb og knopper, der matcher din personlige stil og æstetik.

De byder på et bredt udvalg af greb, knopper og dørgreb, der er velegnede til brug i alle typer rum, lige fra hjemmet, til butikken, kontoret, restauranten og hotellet. Deres udvalg afspejler, at de rette detaljer ikke blot fuldender indretningen, men også fortæller en historie og fremhæver det personlige præg.

Kvalitet, holdbarhed og æstetik er en fælles nævner i deres udvalg. De stiller høje krav til deres leverandører og prioriterer bæredygtighed for at minimere miljøpåvirkningen og sikre etisk fremstillede produkter gennem hele processen.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.