Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Urban 224 Valnød Lakeret

Varenr. GK-FP-109220224-292

73,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Trægreb Urban er alsidigt og kan integreres i en bred vifte af miljøer. Uanset om det er i dit køkken, badeværelse, garderobe eller et andet rum, tilføjer greb Urban en touch af moderne elegance. Dets minimalistiske æstetik giver dig mulighed for at skabe en ren og strømlinet atmosfære i dit hjem.

Greb Urban fås i 2 forskellige længder (hulafstand): 160 mm og 224 mm og i 2 morderne materialer: Valnød, ubehandlet Eg og lakeret Eg.

Produktspecifikationer: 

  • C/C: 224 mm
  • Længde: 248 mm
  • Bredde: 12 mm
  • Højde: 33 mm
  • Materiale: Valnød, lakeret
  • Skruer medfølger: ja, passer til skabslåger/skuffefronter 16-20 mm (dybde)
  • Producent: Furnipart

Du kan se alle vores lakerede trægreb i valnød her.

Samlet set er Trægreb Urban det ideelle valg for dig, der værdsætter enkelhed, funktionalitet og æstetik i din boligindretning. Med greb Urban får du ikke kun et pålideligt og stilfuldt element, men også et smukt udtryk for nutidens moderne livsstil. Gør dit hjem komplet med Urban grebet og lad din boligindretning stråle med et moderne udtryk.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Hulafstand

224 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.