Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Classic knop Antik kobber

Varenr. HS-FP-536460034-98

69,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Med sin flotte kobberfinish kan denne møbelknop bedst betegnes som en spændende nyfortolkning af den klassiske grebsknop. Knoppens antikke kobberfinish gør den særdeles velegnet til at give det moderne hjem et anderledes twist. Er du i forvejen til den antikke stil, så er knoppen her den perfekte mulighed for køre stilen helt ud i dit hjem.

Denne møbelknop er lavet med et bredt hoved, som er nemt at få fat om, og den kraftige fod sikrer samtidig en solid montering på skabe og fronter. Knoppen laves i tre fine udtryk, så du nemt kan finde det rette match til din indretning. Så er det blot op til dig at vælge din favorit blandt de tre modeller i antik grå, antik kobber og rustfrit look.

Du kan også kombinere knoppen med det tilhørende køkkengreb.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 34 mm
  • Dybde: 28 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre møbelknopper i antik.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.