Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Classic knop Rustfri Look

Varenr. HS-FP-536460034-66

69,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Har du et gammelt møbel, der trænger til at blive piftet op, eller er det blevet tid til en udskiftning af de gamle, defekte greb, så vil denne møbelknop Classic med sit stilrene look være et godt valg.

Knoppen udgør et spændende alternativ til de klassiske greb og håndtag, der bruges rundt omkring i de danske hjem. Knoppen er lavet med en stilfuld, rustfri finish og en flot, buet udformning, der vil klæde møbler i køkken såvel som badeværelse og gangarealer.

Knoppens brede hoved gør det nemt at gribe fat om, når skuffer og låger skal åbnes. Med denne knop får du funktionalitet og et tidløst og elegant look, som du kan få glæde af i mange år frem.

Vil du kombinere denne knop med et køkkengreb, så fås Classic også som greb.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 34 mm
  • Dybde: 28 mm
  • Designer: Kamper Form
  • Skruer medfølger
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.