Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Classic 160 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-536460160-66

111,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette møbelgreb fra danske Furnipart er med sit enkle, slanke design et oplagt valg, hvis du ønsker et nyt look i køkken eller bad. Grebet er en stilig tilføjelse til klassiske låger i køkkenet, så du holder den røde tråd i indretningen, eller du kan montere det på farverige elementer i badet og lade det moderne udtryk få lov at skinne igennem.

Bag det tidløse møbelgreb er designeren Kamper Form, som ønsker at efterlade et indtryk, der passer til både nutiden og fremtiden. Dette kommer til udtryk, da grebene også produceres i farver som antik kobber og antik grå, så du kan finde det look, som matcher resten af din indretning.

Du kam også se på den knop som hører til greb Classic.

Produktspecifikation:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 186 mm
  • Bredde: 18/9 mm
  • Højde: 38 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.