Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Classic 160 Antik Grå

Varenr. HS-FP-536460160-22

109,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Møbelgreb Classic byder på en slank og elegant udformning, som får modspil af den rå finish i antik grå. Er du mere til det metalliske look, så tag et kig på de to andre modeller i serien, der byder på en finish i henholdsvis antik kobber og rustfrit look.

Skifter du dine gamle greb ud med denne model, så er du sikret et dekorativt look og god komfort, idet grebet er lavet med ekstra højde, der gør det nemmere at gribe fat om det.

Classic-serien byder både på knopper og greb, og disse kan med fordel kombineres, hvis du vil skabe en fin sammenhæng mellem de forskellige møbler og derved binde dit hjem sammen på fineste vis.

Produktspecifikation:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 186 mm
  • Bredde: 18/9 mm
  • Højde: 38 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i antik.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.