Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Classic Antik Grå | Møbelknop

Varenr. HS-FP-536460034-22

69,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Denne mønbelknop er, som navnet også antyder, en klassisk version af en knop køkken og et oplagt valg til både køkken, bad og garderobe. Med det runde hoved giver knoppen dine skabe og skuffer et enkelt look, og så er den antikke grå velegnet til både mørke og lyse fronter. Den kantede ende giver det klassiske udtryk et twist og dermed en solid montering på den ønskede overflade, så du hurtigt og nemt kan få adgang til skuffer og skabe.

Med denne møbelknop får du et enkelt udtryk, men den perfekte mulighed for at pifte dine elementer op uden at grebsløsningen overtager hele rummet.

Du kan kombinere denne knop med køkkengreb Classic.

Er du på udkig efter andre udtryk på knop køkken Classic, så fås den også i Rustfri og Antik kobber.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 34 mm
  • Dybde: 28 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se de andre antik knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.