Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Classic 160 Antik Kobber

Varenr. HS-FP-536460160-98

109,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Dette klassiske, enkle møbelgreb i et moderne kobberlook er velegnet til låger og skuffer, hvad end du ønsker nyt liv i køkken eller bad. Med sit slanke design passer denne stil i de fleste indretninger, uanset om du er til nordisk minimalisme eller et klassisk look, da det også produceres i farver som antik grå og et rustfrit look.

Ønsker du ikke kun et møbelgreb, kan du også finde det stilrene design som knop. Hermed sikrer du en rød tråd igennem hele hjemmet og behøver ikke at gå på kompromis med de små, men yderst vigtige detaljer i indretningen.

Produktspecifikation:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 186 mm
  • Bredde: 18/9 mm
  • Højde: 38 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle greb i antik.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.