Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkenknop Envelope 32 Mat Sort

Varenr. GK-FP-449220032-76

71,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Furnipart har her fået hjælp af danske Design Studio VE2 til den elegante udformning. Som navnet afslører, har de taget udgangspunkt i folderne, der præger papiret på en konvolut. Herved har de skabt et greb sort med samme ikoniske linjer.

Greb sort Envelope vil med sit matsorte look kunne implementeres i enhver indretning, hvor det på fineste vis vil smelte sammen med det samlede udtryk. Giv det ekstra opmærksomhed ved at bruge det på en lys låge eller skab et roligt udtryk ved at matche det med mørke skuffer.

Envelope fås også som et bredere greb, ligesom du kan vælge mellem 2 andre udtryk – Børstet messing og Rustfri stål finish.

Produktspecifikationer:

  • CC: 32 mm
  • Længde: 50 mm
  • Højde: 25,1 mm
  • Dybde: 24 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: Design Studio VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

 

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.