Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Envelope 160 Børstet Messing

Varenr. GK-FP-449220160-31

132,00 kr.

1 på lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Som navnet antyder, er det en klassisk konvolut, der har udgjort inspirationskilden til udformningen af messing greb Envelope. Bag grebet står Furnipart, mens Design Studio VE2 har udtænkt formen.

Messing greb Envelope kendetegnes ved en helt enkel profil, mens de effektive gribeblade sikrer en høj grad af funktionalitet.

Her får du en stærk grebsløsning, som med sit gyldne messinglook vil tilføre en skøn varme til indretningen. Den børstede overflade gør samtidig, at ridser ikke ses så tydeligt. Grebet er desuden lavet af zink, som er et yderst holdbart materiale, så du får her et greb, du kan nyde godt af i årevis. Greb Envelope fås også i en kortere udgave på 32 mm.

Produktspecifikationer:

  • CC: 160 mm
  • Længde: 200 mm
  • Højde: 24,3 mm
  • Dybde: 25 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Kan ikke sammenlignes 1:1 med f.eks. et blandingsbatteri i messing, kan fremstå lidt rødlig i varm belysning)
  • Designer: Design Studio VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle messing greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.