Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Envelope 160 rustfrit look

Varenr. GK-FP-449220160-66

126,00 kr.

I restordre. Ved bestilling fås en dato for hvornår vi kan sende ordren

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Set forfra byder køkkengreb Envelope på en helt enkel og blank flade. Men ser du den fra andre vinkler, så vil du opdage en klar profil med ikoniske linjer. Grebet har samtidig effektive gribeblade, som sikrer, at funktionaliteten er i top, da der nemt kan tages fat om grebet nedefra.

Køkkengreb Envelope er Cradle to Cradle-certificeret, hvilket blandt andet betyder, at produktet er fremstillet med ansvar for mennesker og miljø.

Ud over denne model med rustfri look, så fås Envelope også i varianter med børstet messing og matsort look. Du kan således være sikker på, at vi har et Envelope greb for dig, uanset om du er mest til det industrielle, gyldne eller helt klassiske udtryk. Derudover fås Envelope også som knop.

Produktspecifikationer:

  • CC: 160 mm
  • Længde: 200 mm
  • Højde: 24,3 mm
  • Dybde: 25 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: Design Studio VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.