Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkenknop Envelope 32 Rustfrit Look

Varenr. GK-FP-449220032-66

68,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Køkkengreb Envelope har form som et L, og den smarte gribeflade sikrer, at brugervenligheden er i top, da du hurtigt og ubesværet kan få adgang til stort og småt i skabe og skuffer ved at tage fat om knoppen enten fra siden eller nedefra, alt efter hvordan du vælger at montere den på den valgte front.

Køkkengreb Envelope har med sit rustfri look en klassisk coolness over sig, som går godt i tråd med den gennemgående minimalisme, der præger mange nordiske hjem.

Greb Envelope fås også i en længere model på 160 mm.

Søger du i stedet et varmere eller mere klassisk udtryk, så kan du med fordel se nærmere på de andre modeller i serien, der tæller en matsort model og en med messingfinish og børstet overflade.

Produktspecifikationer:

  • CC: 32 mm
  • Længde: 50 mm
  • Højde: 25,1 mm
  • Dybde: 24 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: Design Studio VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i rustfri stål finish.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.