Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Envelope 160 Mat Sort

Varenr. GK-FP-449220160-76

132,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med sin solide gribeflade er køkkengreb Envelope nemt at tage fat om nedefra, når du ønsker at tilgå indholdet i skabe og skuffer. Ud over brugervenlighed kan du også nyde godt af en stilfuld formgivning med en tydelig profil, der vil give møbler og køkkenfronter et markant udtryk.

Køkkengreb Envelope er lavet med en matsort finish, der kan bruges på fronter i alle farver og materialer. Brug det på mørke låger for et roligt udtryk eller lad det give et fint modspil til lysere skuffer. Samtidig kan grebet bruges både vandret og lodret. Muligheder er der nok af, og det er således helt op til dig, hvordan du vil bruge Envelope grebet i dit hjem. Greb Envelope fås også i en mindre model på 32 mm.

Produktspecifikationer:

  • CC: 160 mm
  • Længde: 200 mm
  • Højde: 24,3 mm
  • Dybde: 25 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: Design Studio VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.