Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Autumn 36 Sort

Varenr. HS-FP-541060036-99

50,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Selvom de ofte ikke er ret store, så har knopperne en stor betydning for, hvordan dine møbler tager sig ud. Med denne Autumn køkkenknop kan du give ethvert møbel nyt liv og så endda til en helt overkommelig pris.Designeren Jakob Kamper har ladet det urbane look skinne igennem på denne fine knop, der er en skøn nyfortolkning af den klassiske knop.

Autumn køkkenknop fås i to forskellige størrelser og i følgende to udtryk: Sort og rustfri look. Der er derfor rig mulighed for at give skabe og skuffer i dit hjem et friskt pust, uanset om du er til det klassiske look, eller du foretrækker det rå og industrielle.

Produktspecifikationer:
  • Diameter: 36 mm
  • Højde: 34 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.