Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Autumn 28 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-541060028-66

39,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Med en køkkenknop som denne Autumn-model i et lækkert, rustfrit look, kan du give dit køkken, badeværelse eller køkken en tidløs coolness. Med få elementer i det rustfri look vil du skabe et klassisk og stilsikkert udtryk, men knopperne kan også sætte prikken over i’et i et hjem fyldt med det upolerede stål for et gennemført råt og industrielt look. Hvordan du vil bruge den rå finish på denne knop i dit hjem, er helt op til dig.

Autumn køkkenknop laves også i en sort version. Derudover laves den, ud over denne version med en diameter på 28mm, også i en større udgave med en diameter på 36 mm, som også føres her hos Grebkompagniet.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 28 mm
  • Højde: 27 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.