Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Autumn 28 Messing look

Varenr. HS-FP-541060028-29

36,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

En knop i messing er en af de nemmeste måder at give dit hjem et strejf af gylden glamour. Vil du også invitere det varme metal indenfor, så kan det gøres med messing knop Autumn model, der er lavet af zink med et dekorativt messinglook.

Knoppen er designet af Kamper Form og produceret af Furnipart. Her får du dansk design fra start til slut, og du kan derfor også være sikker på, at der udelukkende er anvendt materialer af højeste kvalitet til dette greb.

Messing knop Autumn kan både bruges på køkkenskabene og på kommoden i stuen. Du kan også placere den i entreen og bruge den som knagerække til jakker og tasker.

Køkkenknop Autumn kan også fås i rustfri look og i sort.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 28 mm
  • Højde: 27 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.