Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Autumn 36 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-541060036-66

52,00 kr.

I restordre. Ved bestilling fås en dato for hvornår vi kan sende ordren

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Det rustfri look på denne køkkenknop giver den et tidløst udtryk, som vil pynte på lyse såvel som mørke møbler. Knoppen er lavet med en skinnende blank overflade og med en flot cirkulær udformning, som tilsammen skaber en knop, der er både anvendelig og flot at se på. Du kan også med fordel tage et kig på de to andre modeller i Autumn-serien, hvor du også finder en version i sort.Knoppens tidløse look og klassiske design gør den til en stilsikker investering, som kan indgå i enhver type indretning uden at skabe stilmæssig forvirring med det øvrige interiør. Går du efter det sikre valg med stor brugervenlighed, så er denne køkkenknop her et godt valg.

Produktspecifikationer:
  • Diameter: 36 mm
  • Højde: 34 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.