Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Skabsgreb Rio 256 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-530660256-66

141,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med dette skabsgreb får du et moderne udtryk og kvalitet for pengene. Rio er del af en serie, hvori der findes forskellige farver og længder, som alle er produceret af det danske firma Furnipart. Dermed har du mulighed for at vælge en smuk løsning til hele hjemmet, så du sikrer den røde tråd og et sammenhængende look. Skabsgreb Rio fås også i en kortere udgave på 128 mm.

Grebet inkluderer skruer til montering, så du hurtigt og let kan montere din nye designløsning præcis som du ønsker, uanset om dine greb skal være vandrette eller lodrette. Søger du tidløst design og kvalitet af bedste skuffe til alle former skabe, låger og skuffer, er dette greb et oplagt valg.

Se skabsgreb Rio i de andre udtryk: Den spændende i antik grå og den moderne i mat sort.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 256 mm
  • Længde: 292 mm
  • Bredde: 16 mm
  • Dybde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre skabsgreb i rustfri.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

256 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.